/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Zanimljivosti

OD LJUDSKOG KENA DO PRAVE BARBIKE!

Ponosan je na to kako sada izgleda pa neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline


Alves je ponosan na svoju transformaciju. Obično se oblači u uske haljine sa dubokim dekolteom kako bi pokazao obline. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu

Brazilac Rodrigo Alves (37) proslavio se kao 'ljudski Ken'. Jednom je prilikom priznao kako je bio odlično plaćen samo da bude u toj ulozi. Zbog toga je prošao brojne operacije. Ali,nije bio srećan. Želja mu je bila da postane žena, što mu se i ostvarilo. S operacijama je išao do te mere da je postao "Barbie" Nedavno je promenio ime u Džesika.

Ponosan je na to kako sada izgleda pa neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline. Obično obuče pripijenu haljinu s dubokim dekolteom. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu. Obukao je jednodelni kupaći koji mu je istakao grudi i pozirao uz bazen.

- Vruće mi je na ovih 40 stepeni - napisao je kratko uz opis fotografije. Trenutno se nalazi u Španiji gde uživa u toplim letnjim danima.

Njegovi pratioci u komentarima su mu pohvalili izgled, a našli su se i oni koji ga standardno brane od zlih jezika.

- Izgledaš kao diva. Prestanite da ga zlostavljate i povređujete. Najslabiji ljudi su najjači ljudi. Je li vam ikada učinio nešto nažao u životu? Nemoj dopustiti da 'potoneš' zbog takvih komentara - pisali su mu pratitelji i pružili podršku.

Alves se ni na jedan od komentara nije oglasio. Uživa u onom što jeste.Izgleda da mu je ostala još jedna neostvarena želja. Hteo bi da ima dete i da se ostvari kao majka.

Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voleti sebe. Sada bih voleo da imam dete i da budem sa nekim to me prihvata onakvog kakav jesam - ispričao je za strane medije.

Pokušavao je da se snađe u muškom telu, kao muškarac, ali to ga je činilo jako nesrećnim i depresivnim. Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, ali ne krije sreću što mu se napokon ostvario san da postane žena.

- Trebalo bi mi još dve ili tri operacije kako bih završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem s plastičnim operacijama - odlučan je Alves.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar