/slikaFoto: Facebook
Ostalo

I STRIPTIZETE ODMARAJU U NEUMU: Branka Black Rose uživa u pogledima Bosanaca i Hercegovaca

Iza mene je vrlo stresan period. Dva prijatelja su mi umrla, umrla je majka od jednog poznanika.


Provođenje mjera vezanih za suzbijanje pandemije koronavirusa ograničilo je kretanje onih koji su, u vremenu iza, znali često da „špartaju“ meridijanima širom Svijeta. Neke od turističkih i drugih destinacija izgubile su svoje goste, dok je drugima dovelo do „slatkih“ problema vezanih za to kako proširiti svoje kapacitete. Jedno od takvih, zasigurno, je i bh. mjesto Neum u kojem se, zbog povećanog priliva gostiju, traži krevet više.

Među brojnim turistima, koji su došli ovdje da se malo „brčkaju“ u Jadranskom moru i „uhvate“ boje, jeste striptizeta Branka Milijančević poznatija kao Branka Black Rose (Crna ruža), žena koja uistinu zna raspaliti muške strasti. Pored brenda kojeg je stvorila kao Black Rose, stvorila je i brend sa klubom „Moulin Rouge“ u Beogradu, a iza nje su i dvije zbirke poezije: „Valovi života“ i „U raskoraku sa vremenom“.

-Po prvi put sam u ovom predivnom mjestu koje je, uistinu, raj za one koji žele da se odmore. Iza mene je vrlo stresan period. Dva prijatelja su mi umrla, umrla je majka od jednog poznanika. Istina, nisu svi umrli zbog koronvirusa. Neki su bili u godinama. Međutim to me jako pogodilo. Što se posla tiče i kod mene je slična situacija kao i u drugim krajvima naše planete. Ne nastupa se. Klub zbog situacije oko pandemije koronavirusa ne radi i ne znam kad će ponovo biti otvoren.

Plašim se da će ova situacija potrajati dugo. U Beogradu ljudi nemaju sredstava za život. Malo je firmi koje bilo šta rade. Nema ni stranaca koji su bili najčešći gosti u mom klubu tako da ne vrijedi otvarati njegova vrata. Odmor sam iskoristila da se malo vidim i sa nekim dragim ljudima tako da sam, bez obzira na svu situaciju oko nas, u svoj srce unijela malo vedrine i topline – kaže Branka.

Inače, pored zraka sunca koje su „pržile“ ljepote sa kojima je obdarila majka priroda, „pržili“ su je i pogledi onih koji koji su je prepoznavali. Mnogi od njenih fanova nastojali su zabilježiti susret sa njm te su tako, sa ovom fatalnom ženom, nastale brojne fotke „za uspomenu i dugo sjećanje“.

Izvor: expresstabloid.ba

Komentari

Ostavite komentar