/slikaFoto: Damir Dervišagić
Estrada

OKOPAVAJU ZEMLJU I BRIŠU ZADNJICE! Estradnjaci masovno menjaju profesije od koje mogu da ŽIVE!

Poznate ličnosti usred pandemije virusa odlučili su da barem na kratko ili pak za stalno promene svoja zanimanja. Profesije kojima se trenutno bave u ovom periodu nisu isplative, te je bilo vrlo očigledno da će potražiti posao na nekom drugom mestu i u nekoj drugoj profesiji.


Jedna od njih je Snežana Dakić koja je godinama bila prepoznatljiva kao TV lice.

 Naime, bivša voditeljka se povukla iz sveta estrade, te je odlučila da zakorača u svet nekretnina.

 - Moj novi posao. Dragi svi, želim da vam javim da sam ušla u svet nekretnina. Položila sam zvanični stručni ispit i dobila licencu za posrednika - napisala je Snežana Dakić.

Pevačica Goga Sekulić odlučila je barem na kratko da promeni svoje zanimanje. S obzirom na to da nema prihode od osnovnog zanimanja, Goga je rešila da se bavi privatnim biznisom, od kojeg će moći da zarađuje novac i živi.

- Ambiciozna sam tako da se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Pokrenula sam platformu za vozače. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče posla, to je biznis 21.veka - rekla je.

I njena koleginica Anica Milenković na kratko se ne bavi pevanjem zbog situacije u svetu.

 - Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i, naravno, da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama.

Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla korona i posla više nema - rekla je pevačica i dodala:

Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna.

Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši.

Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim.

Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu - rekla je pevačica.

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Blek Rouz najavila je da zatvara svoj striptiz klub, te da se odnedavno posvetila poljoprivredi.

Branka je počela da okopava krompir, a uz to i da odgaja piliće.

- Evo sa letovanja pravo u baštu, vadimo krompir. Svi koji idete po teretanama, a svi me pitate odakle mi ovakva linija, brate - motiku u ruke, pa kopaj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar