/slikaFoto: Printscreen/Premijera
Estrada

TEODORA NIGDE NE IDE BEZ NINA: Džehverovićka košarkaša povela na nastup!

Teodora Džehverović do ušiju je zaljubljena u Nina Čelebića, s kojim je u vezi skoro dva meseca, pa ni na nastupe ne ide bez njega.


Naš paparaco uslikao je pevačicu prilikom dolaska na splav na kojem je pevala pre neko veče. Naravno, društvo joj je pravio košarkaš, koji se od nje nije odvajao. Čak i tokom nastupa Nino je bio u prvom redu i pratio šta radi Teodora, a kad god je imao priliku, mahao joj je i smejao se.

Snimao ju je telefonom, a svaku pauzu koristili su da se ljube i razmenjuju nežnosti. Da su izuzetno bliski, dokazuje i to što je Teodora bez blama gledala u Čelebićev telefon dok je on pisao poruke.

Njemu to nije smetalo, pa joj je pokazivao šta i kome piše, a kada je shvatila da je u pitanju drug, odahnula je. Potom je počela da mu peva i igra oko njega, a onda su malo seli i držali se za ruke. Interesantno je da je Dhehverovićeva uskladila i stil sa profesijom svog dečka, pa je na nastup došla sa kačketom Majkla Džordana, a na nogama je umesto štikli nosila sportske patike.

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar