/slikaFoto: SHUTTERSTOCK
Zanimljivosti

Mrtva trka u borbi za NAJGORE MLADENCE: Zbog jednih je reagovala policija!

Prethodnih nekoliko godina svedoci smo bizarnih incidenata koji se dešavaju na svadbama - od čudnih plesnih koreografija, preko urnebesne organizacije venčanja do užasnog ponašanja mladenaca. Upravo oni, glavne zvezde velikog dana očekuju da će im svi propusti biti oprošteni, ali istina je da će neke od njih gosti još dugo pamtiti.


Korisnici "Redita" nedavno su se upustili u raspravu i ogovaranje "mladenaca iz pakla", a iz njihovih ispovesti zaključuje se da stvari ponekad lako izmaknu kontroli kada se popije čašica više ili vas obuzme euforija zbog veselja, prenosi "Net.hr".

Traumatizovani gosti i osoblje koje je služilo goste na "čudnim" venčanjima, podelili su svoje priče:

Policija obuzdavala mladence

- Radio sam u sali za venčanja. Na kraju smo doslovno morali da zovemo policiju jer su se mlada i mladoženja popeli preko šanka i krali cugu - napisao je neko.

 - Mlada je rekla svojoj mami da slave veridbu. Ustvari je bila reč o venčanju - odao je jedan korisnik mladu.

- Mladoženja je otplesao koreografiju iz "Prljavog plesa" sa maćehom. Pritom je uključio apsolutno sve, pa čak i ruke na zadnjici - ispričao je neko.

Bez alkohola i muzike

- Mladoženja i kum otpevali su užasnu a cappella verziju pesme "Stend baj mi". Ali najgore je bilo to što mladoženja nije pevao pesmu svojoj novoj supruzi, nego svojoj majci - piše jedan korisnik.

- Nevesti je treblo tri sata da se uopšte pojavi. Sa svadbe su otišli u balonu na topli vazduh. Brak nije potrajao ni godinu dana - otkrio je neko.

 - Bilo je to venčanje bez alkohola i muzike. Mladoženja je "gurao" ljudima svoju pljosku i hvalio se njome. U hrani sam našao dlaku - opisao je jedan korisnik "Redita" svoj doživljaj.

Otkačeni sveštenik

 - Bio sam fotograf na venčanju. Mladoženja je imao dvoje dece iz prethodnog braka. Fotografisao sam mladu i njene prijateljice u apartmanu, a sve su bile obučene u iste ogrtače. Tu je bila i mladoženjina ćerkica, koja je bila zadužena za prosipanje latica.

Kada sam ih okupio za grupnu fotku, jedna žena u ogrtaču stajala je sa strane. Mahnuo sam joj da im se pridruži, a u sobi je zavladao muk. Mlada je tada rekla: "Ne želim je na slici." Ispalo je da je to njegova bivša koja je došla da pazi na ćerku - napisao je fotograf.

- Usred ceremonije svešteniku je zazvonio telefon i on se javio. Rekao je da zove Bog i da želi da porazgovara sa mladoženjom. I tako su oni pred svima ćaskali, a onda se ceremonija nastavila kao da se ništa nije dogodilo - opisao je jedan gost na venčanju.

 - Mlada se napila i sela nekom tipu u krilo i flertovala sa njim, dok je mladoženja sedeo sam za stolom, vidno utučen - napisao je neko.

Izvor: Blic.rs

Komentari

Ostavite komentar