/slikaFoto: Pixabay
Zanimljivosti

Najbogatija pjevačica na svijetu, a nikad niste čuli za nju

Najbogatija je pjevačica u Engleskoj, imućnija od pop zvijezde Adel, glumice Salme Hajek, kao i spisateljice Džej Kej Rouling...


Kristi Bertareli (49) je bivša misica, muzičarka i filantrop, a njeno bogatstvo se procjenjuje na oko 9,2 milijarde funti. Mediji su je prozvali najbogatijom ženom na svijetu...

Bivša mis Velike Britanije Kirsti Bertareli je 1971. godine rođena u Oultonu, u Stafordširu, a njena životna priča intrigira mnoge...

Kristi je u tinejdžerskim godinama postala misica, a u dvadesetim je prvi put uplovila u muzičku industriju. Osim pjevanja, počela je da se bavi pisanjem tekstova.

U međuvremenu, 1997. godine, kada je imala 26 godina, upoznala je svog budućeg supruga Ernesta Bertarelija na večeri u Sardiniji.

On je već tada bio najbogatiji čovjek u Švajcarskoj, te je bio veoma poželjan među ženama.

"Bilo je toliko djevojaka koje su željele da budu s njim i mislim da sam mu ja predstavlja pravo osvježenje", rekla je za britanski Telegraf.

Godina 2000. bila je prelomna za Kirsti jer se tada udala za Ernesta.

Ernesto ju je zaprosio dok je svirala grupe Mariači iz Meksika. Kada je bila na medenom mjesecu - safariju, zatrudnjela je sa kćerkom Kjarom, koja sada ima 18 godina. Kasnije je dobila Falka, sada 14-godišnjeg dkečaka, i Alka 9-godišnjaka.

U 2000. godini postala je i najbogatija žena u Velikoj Britaniji. U velikoj mjeri može zahvaliti svom bogatstvu svom suprugu Ernestu, najbogatijem čovjeku Švajcarske.

Par posjeduje čitav niz luksuznih nekretnina od Italije gdje su se upoznali, preko Londona, pa čak i skijalište u Švajcarskoj.

Uprkos nevjerovatno užurbanom stilu života, Kirsti insistira na tome da su Ernesto, ona i njena djeca "veoma bliski".

#Ernesto i ja smo uvijek kod kuće i vaspitavamo djecu. Svakog jutra pripremamo im doručak", rekla je u jednom intervjuu.

Ona uglavnom sa suprugom i djecom putuje po svijetu u svojoj jahti od 160 miliona dolara, koju je dobila od supruga. Mediji pišu da je Ernesto za njen 40. rođendan napravio je žurku koja ga je koštala 2.000.000 dolara.

Ernesto Bertareli bio je bogat čovjek od rođenja, jer je naslijedio farmaceutsku kompaniju od svog djeda. Za deset godina, od 1996. do 2006. godine, kompanija se utrostručila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I couldn't do this without you @djernie22 thank you so much ☺️

A post shared by @ kirstybertarelli on

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar