/slikaFoto: Profimedia
Zanimljivosti

MUŠKARCI TRAŽE OVAKVE ŽENE SUDEĆI PREMA HOROSKOPU

Ovnovi vole DAME, rakovi naivne, a evo kakve su privlačne ŠKORPIJAMA.


Ljudi se u potrazi za idealnim životnim partnerom neretko okrenu i proučavanju horoskopskih karakteristika.

Neki idu tako daleko da s onima s kojima se ne slažu po horoskopu ne žele da imaju ni posla. Postoji i lista karakteristika žena na koje određeni muški horoskopski znakovi padaju.

Ovan

Ovnovi padaju na jake i nezavisne žene. Obožava dame koje govore tačno ono što misle i ne libe se da prihvate bilo kakav izazov. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspeh i sposobnost.

Bik

Žena koja je kao žena iz udžbenika - zabavna, ženstvena i prava podrška te koja će osvojiti srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.

Blizanci

Blizanci padaju na izuzetno inteligentne i kreativne žene, pune smisla za humor. Ako ga uspete iz noći u noć i iz dana u dan zadiviti i fascinirati, vaš je bez pogovora.

Rak

Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost, ali i potpunu predanost njima. Ako uz to pokažu ranjivost i želju da ih baš on zaštiti - gotovi su.

Lav

Lavovi vole otvorene žene pune samopouzdanja. Ovi muškarci padaju na žene koje su uvek sređene i uredne. Telo mora biti perfektno, a frizura uvek savršena. I ne samo to, Lav želi da žena bude i izuzetno obrazovana, inteligentna, uspešna i duhovita.

Devica

Muškarci u ovom znaku padaju na tip devojke iz komšiluka - dakle, slatka je, ali ne i fatalna i vrlo je inteligentna. Osećajna je, vodi se logikom i vrlo lojalna. Device ne vole preterano emotivne reakcije.

Vaga

Vage vjeruju u idealne veze pa uvek traže onu pravu. Žele zgodnu, samouverenu, inteligentnu ženu koja će ih podržavati i biti im odana u svemu.

Škorpija

Škorpioni žele da budu najbolji i imati najbolje. Ovi muškarci traže ženu koja pršti od s*ksepila, pametna je, avanturističkog duha, strastvena, sportski tip i nezavisna. Žele da bude baš kakvi su i oni sami.

Strelac

Strelac želi energičnu ženu koja će mu stalno postavljati nove izazove te ga bez problema i prigovora pratiti u njegovim avanturama.

Jarac

Pripadnicima ovog znaka treba večnost da se u nekog zaljube, ali baš zato i traže ženu koja će ih strpljivo čekati. Žele s*ksi, ali ne i vulgarno, privrženo, ali ne i prilepak, i ženu koja će pored njih ima bogat vlastiti društveni život i kao prioritet, mora imati uspešnu karijeru.

Vodolija

Vodolije beže od zahtevnih žena. Žele samostalnu ženu koja ih neće pratiti u stopu, već će moći da vodi život odvojeno od njih, bez zapitkivanja gde je sad i zašto baš tamo ide.

Ribe

Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju, ali ono što zaista traže jeste nežna, velikodušna žena otvorenog uma koja voli umetnost i životinje.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar