/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Ostalo

UČESNICA ZADRUGE IMA BURNU PROŠLOST: Policajka imala seks-aferu sa Bobom Sinklerom!

Ljiljana Stevanović, nekadašnja policijska službenica koja je trenutno u "Zadruzi", pre 15 godina imala je seks-aferu sa Bobom Sinklerom, zbog čega je i dobila nadimak Ljilja Sinkler!


Kako smo saznali od ljudi iz okruženja rijaliti takmičarke, ona je u to vreme bila u vezi sa izvesnim Kostom, koji ju je finansirao. Platio joj je sve plastične operacije, davao novac, poklanjao putovanja. Bio je jako zaljubljen u Ljilju, a i ona je njega volela. Problem je bio taj što je Stevanovićeva po prirodi nestašna i volela je da švrlja, i tako je nastala afera sa svetski poznatim di-džejem.

Kad je te 2005. čula da Sinkler dolazi u Beograd i da će imati nastup, odmah je kupila kartu i otišla na njegov koncert, jer obožava haus muziku. Međutim, dok je Bob bio na binu, Ljiljani se veoma dopao njegov fizički izgled i rešila je da ga osvoji po svaku cenu.

Prema priči našeg sagovornika, inače bliskog Stevanovićkinog prijatelja, ona je došla na ideju da upadne u hotelsku sobu kod Sinklera, a smislila je detaljan plan kako da to realizuje. Otišla je na recepciju i službeniku dala 500 evra da je propusti da prođe, što je protiv protokola i strogo zabranjeno, a onda se popela na sprat na kojem je bio di-džej.

Pokucala je na njegova vrata, on je otvorio i tako su počeli da ćaskaju. Rekla mu je da joj se jako dopada i da želi seks sa njim, a on je bez previše razmišljanja pristao da ispuni Ljiljinu želju. Posle toga Stevanovićeva se hvalila po celom gradu da nikad nija imala bolji seks nego sa čuvenim di-džejem, i tako je dobila nadimak.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar