/slikaFoto: Printscreen
Ostalo

DANAS SU NAJPOZNATIJI PAR SA MALIH EKRANA, A OVO NIJE PRVI PUT DA SU ZAJEDNO!

Glumac Stevan Piale gledaoce je nedavno osvojio u seriji „Igra sudbine“ gde tumači poslovnog čoveka Luku, ali malo je poznat jedan detalji iz njegovog profesionalnog života.


Završio je Akademiju umetnosti u klasi Ivana Bekjareva, a prvu ulogu doživeo je u 22. godini kada se pojavljuje u svega nekoliko epizda serije „Selo gori, a baba se češlja“ gde glumi Vitketa, dečka koji želi da preuzme devojku Nenadu Okanoviću koju igra Olja Lević, glumica sa kojom on danas čini ljubavni trougao i u trenutno popularnoj seriji "Igra sudbine".

Ljubavna peripetija iz prošlosti odigrala se u prvoj sezoni serije "Igra sudbine". Dok nije bio pred filmskim kamerama vreme je provodio u studiju, gde je radio brojne sinhronizacije za crtane filmove, a neki od poznatih naslova su „Mladi mutanti nindža kornjače“. Ubrzo je primećen njegov talenat od strane filmadžijam, te je usledila druga uloga u životu i to u seriji „Šešir profesora Koste Vujića“, gde tumači lika Vasića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Hajde usudi se i pogledaj u poglede" 👀 📷@objektivana 🍧@kremdelakrem.bg

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale) on

Glavni kriva što je zaplovio u svet umetnosti je njegova majka, koja u jednom pozorištu radi kao PR menadžer, te je on uvek imao prilike da gleda pozorišne predstave i da se druži sa glumicima.
- Najviše sam voleo da u predstavama gledam legendu Batu Stojkovića, a sada najviše cenim rad Nebojše Glogovca, Nebojše Dugulića i Igora Đorđevića, s kojim i igram u „Kanjošu Macedonoviću“ - ispričao je Stevan pre tri godine i dodao:

- Ranije sam bio mnogo stidljiviji i povučeniji, ali se polako i to menja. Inače, ljudi me već prepoznaju na ulici. Najviše to primećujem kod komšija, jer mi se sada češće javljaju. Deca mi se stidljivo osmehuju, pa mi čak i mahnu. Neko me i zaustavi da me pita šta će se dešavati u sledećim epizodama „Zvezdare“. Sve to razumem jer sam i ja kao klinac voleo da pozdravljam i da dobijam autograme od svojih sportskih idola. U to vreme najpopularniji je bio Dragan Stojković Piksi - opisao je glumac.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar