/slikaFoto: BN MUSIC
Estrada

Jana Todorović sa kolegama priredila spektakularan koncert u Beču!

Da se publika jako uželela dobrog provoda svedoči nam veliki koncert iz Austrijske prestonice. Nakon više mesečne pauze koju je uzrokovao Covid-19, pod organizacijom XxXL restorana na čelu sa biznismenom Damirom Čauševićem konacno je priređen koncert godine.


Folk zvezda Jana Todorović zajedno sa svojim kolegama Asim Bajrić, Stoja i Emir Ðulović oduševili su prisutne goste. Karte su već mesecima bile rasprodate obzirom da je isti dva puta pomeran zbog prisustva korona virusa. Na kraju ispunjeni su svi uslovi kako bi se koncert mogao održati.
-Poštovanje epidemioloških mera, odobrenje i sve dodatne dozvole smo ispunili kako bi publici opravdali očekivano. Nadamo se uskoro ponovnom druženju i zaista hvala od srca svima koji su podržali naš tradicionalni projekat, sledeće godine smo svakako ponovo uz naše drage i cenjene goste, istakao je Čauševic.

I zaista 17 godina postojanja pomenute manifestacije opravdala je i ovaj put sva očekivanja. Publika je uz omiljene muzičke goste uživala plešući tokom cele večeri. Posebne emocije nisu se mogle sakriti uz hitove folk kraljice Jane Todorović gde su gosti su ostali bez daha.

-Jako sam srećna da sam večeras tu gde uživam sa svojom publikom. Organizacija je zaista predivna kao i gosti, moram da zahvalim svima na velikoj podršci, iskrena je Jana.

Za sledeću godinu, tačnije mart mesec, u saradnji sa organizatorom pripremamo mnoštvo drugih sjajnih iznenađenja i velikih muzičkih zvezda. Naravno ukoliko situacija sa korona virusom se popravi, publika će moći da prisustvuje najvećoj žurci na balkanu- otkrio je na kraju i estradni menadžer Amer Hodžić.

Izvor: BN MUSIC

Komentari

Ostavite komentar