/slikaFoto: Printscreen
Estrada

FALIĆEŠ PUNO, JER TAKVA DOBROTA UVEK FALI SVETU! ANĐELI TE ČUVALI!

Brojni poznati hrvatski muzičari danas su na Krematoriju poslednji put ispratili muzičkog producenta Miru Vidovića, koji je preminuo u 55. godini života nakon duge i teške bolesti.


Vidović je bio vlasnik Morris studija, kroz koji su prošla neka od najvećih muzičkih imena, uključujući i 2Cellos koje je stvorio.

Znao je reći kako je lakše nabrojati one koji nisu snimali kod njega, a mnogi su ga smatrali jednim od najboljih producenata u Hrvatskoj, pogotovo zbog njegove dobrote i profesionalnosti.

Nina Badrić, David Vurdelja aka Baby Dooks, Edo Majka, General Woo i Target iz Tram 11, Matija Dedić, bivše članice benda Divas i mnogi drugi danas su se poslednji put oprostili od voljenog saradnika. Bio je tu i Miroslav Škoro, koji se iz muzike prebacio u politiku.

Nina Badrić nije skrivala koliko je potresena.

 Miro moj... Nikad više neko kao ti... Do nekog ponovnog susreta opet.... Falićeš puno jer takva dobrota uvek fali svetu... Čuvali te anđeli - poručila je nakon vesti o njegovoj smrti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miro moj....nikad više netko kao ti... Do nekog ponovnog susreta opet.... Falit ćeš puno jer takva dobrota uvijek fali Svijetu... Čuvali te andjeli❤️❤️❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar