/slikaFoto: Kurir
Estrada

ESTRADA NAŠLA POSAO DOK TRAJE KRIZA

Sprski pevači i pevačice imaju REZERVNE PLANOVE, evo kako ZARAĐUJU!


Pevači su zbog korone ostali bez para, pa su mnogi od njih odlučili da navodno promene profesiju.

Među prvima se na novi posao odlučio Lazić.

"Darko već šest meseci nema tezge, a duguje ozbiljne pare zelenašima. Pošto ne zna koliko dugo će pandemija korone da traje, rešio je da otvori restoran u Bijeljini. Darko će biti zadužen za promociju, a njegov prijatelj će uložiti 200.000 evra. Ako im dobro krene, otvoriće restoran i u Beogradu", priča navodno dobro obavešten izvor.

I Sloba Radanović planira privatni biznis. Pevač je rešio da ušteđevinu uloži u teretanu, koju će otvoriti na jesen. S druge strane, njegov kolega Aca Lukas ne može bez kamera, pa je pristao da radi kao voditelj na jednoj kablovskoj televiziji!

"Hteo sam da se oprobam u voditeljstvu, da ljudi vide koliko brzo umem da razmišljam. Da ne budem samo klovn među prijateljima već i među širom masom", rekao je Aca.

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović zaprepastila je fanove kad je otkrila da postaje - jutjuberka.

Kako da zarađuje smislila je i Nataša Bekvalac - pop zvezda iznajmljuje luksuzno imanje u Čeneju. Ko joj plati 600 evra, moći će da provede jedan dan u kući od 400 kvadrata sa šest spavaćih soba, dve dnevne, tri kupatila i velikom kuhinjom. Nata nudi parovima i da se venčaju na njenom imanju, ali to naplaćuje 1.000 evra.

Njena koleginica Goca Tržan smatra da najviše love ima u rijalitiju. Pop zvezda je pristala da kamere 24 sata dnevno prate nju, njenog muža Rašu Novakovića i ćerku Lenu.

Ako pandemija potraje, najbolji prijatelji Vesna Zmijanac i Milan Stanković rešili su da gaje voće i povrće na njenom imanju na Bukulji.

"Ona ima veliku baštu, pa ako sve propadne na estradi, možemo da gajimo organsko voće i povrće. Tako nećemo ostati gladni", kaže Stanković.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar