/slikaFoto: Printscreen
Estrada

NAŠA VODITELJKA BILA SA SRPSKIM GLUMCEM, KAJE SE, TO JOJ NIJE TREBALO?

Nova voditeljka emisije "Premijera Vikend specijal", koja se emituje na TV Pinku, biće Lepa Bojana Lazić.


Ona je izjavila da je ovo za nju pravi izazov i da se raduje prelasku na televiziju Pink, a malo ljudi zna to da je Bojana bila u braku sa poznatim glumcem i voditeljem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎤🤩#premijeravikendspecijal boja i nega kose @shomi_hair_studio @divinemedica @ciel.officiel

A post shared by Bojana Lazić (@bojanalazic00) on

U pitanju je Žarko Lazić, najpoznatiji po tome što je vodio emisiju humanitarnog karaktera, “Kuća od srca”. Ipak, Žarko je pre Bojane već jednom bio u braku koji je potrajao samo tri meseca.

Njegova tadašnja supruga, Ksenija, nije deo javnog života, a njihov razvod ispratio je veliki skandal kada je supruga glumca optužila za nasilje u braku.

“Volela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna”, ispričala je kasnije domaćim medijima Ksenija, koja sa žarkom ima sina Andriju.

Brak sa Bojanom potrajao mu je duže, tačnije sedam godina, a razveli su se 2016. godine. O svom razvodu nisu mnogo govorili ističući to da su oboje usmereni na sinčića Mateju koga su dobili u braku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jezik ljubavi nalazi se u ocima....🤭👀🤩

A post shared by Bojana Lazić (@bojanalazic00) on

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar