/slikaFoto: Printscreen
Estrada

UKOLIKO JE PROGLASE KRIVOM, LJUPKU POSLE SLOMLJENOG SRCA ČEKA I PAPRENA KAZNA!

Pevačica je noćas privedena u policijsku stanicu gde joj je napisana i krivična prijava.


Skandal koji se dogodio protekle noći između pevačice Ljupke Stević i njenog partnera, pukovnika policije, Dragiše Simića, uzburkala je javnost. Kako se vidi na snimcima koji kruže društvenim mrežama, Ljupka je pukovniku demolirala dva automobila, međutim ona je to danas porekla.

Ipak, na lice mesta noćas je došla i policija. Ljupka je privedena u policijsku stanicu gde joj je napisana i krivična prijava.

Advokat Radiša Roskić otkrio je za Telegraf koliku bi sumu novca Ljupka mogla da izdvoji za ovakav prekršaj, ukoliko se ona proglasi krivom.

“Ona se može teretiti za više stvari, može biti oštećenje tuđih stvari i još čitav niz drugih delikata koje u sebi sadrži imovinski element, ali i drugih koji u sebi imaju elemente nasilja”, kaže Radiša.

“Različite su kazne, za oštećenje tuđe stvari, u zavisnosti od imovinskog cenzusa i od toga kolika je imovinska šteta napravljena. U svakom slučaju, zakonski minimum je 15.000 dinara, pa ide do 450.000 dinara, a onda milion i po, pa preko toga”, rekao je advokat.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar