/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Estrada

GAGIJU PRETI ROBIJA AKO NE OTKUCA DILERA!

Otkriveni novi ŠOK detalji hapšenja Đoganija!


Gagi Đogani (49) navodno će završiti na robiji ako ne otkrije policiji ko mu je prodao dva paketića kokaina, s kojima je uhapšen preksinoć u Zemunu kod Pupinovog mosta.

Poznati denser i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" pravdao se nakon hapšenja da je droga samo za ličnu upotrebu i da nije hteo da je preproda. On je odmah nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, a kesice sa sumnjivim prahom poslate su na veštačenje kako bi se nedvosmisleno utvrdilo da je reč o kokainu.

Protiv Đogaja je podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, na osnovu člana 246a, za šta mu preti novčana kazna, ili do tri godine zatvora. Na osnovu tog člana zakona, Đogaj može izbeći zatvorsku kaznu ako otkrije policiji od koga je kupio drogu. Sad se čeka da se završi veštačenje droge, a nakon toga Treće osnovno tužilaštvo pozvaće densera na saslušanje, pa ćemo videti šta je odlučio i da li će otkriti svog dilera - rekao je naš izvor.

Gagi Đogani je, inače, bio psihički slomljen kad su ga policajci iz Zemuna doveli u stanicu.

Pravdao se da je u teškom psihičkom stanju nakon izlaska iz "Zadruge" i da nije mogao da izdrži bez kokaina. Rekao je i da mu je žao, jer se jedva izlečio od droge, a sad je opet poklekao - ispričao je naš izvor.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar