/slikaFoto: Printscreen
Estrada

MILICA JE OSTAVILA PETRA STRUGARA ZBOG AGRESIVNOG PONAŠANJA

Milica je tolerantna devojka ali kada joj prekipi ne trpi ispade.


Petar Strugar prošle nedelje izvukao je deblji kraj u okršaju sa radnikom salaša na kom ima štale i školu jahanja.

Navodno, problem je nastao jer glumac nije hteo da počisti balegu i što je hvatajući se za međunožje rekao: "Uf, što me zabole što nisam počistio", a radnik ga je udario. On je odmah osuđen na šest meseci kućnog zatvora što je izazvalo bes taksiste kog je Strugar istukao pre šest godina, a koji ga i dalje sudski goni. Taksista tvrdi da je glumac incidentan i traži da i u njegovom slučaju pravosuđe bude ažurnije.

Na sve to sada su krenule i priče da je baš zbog Strugarove naravi Milica Todorović prekinula njihovu vezu.

Kad dođe žuta minuta on ne bira ni vreme ni mesto da se svađa. Baš je preke naravi. Ne mislim da je on tukao Milicu, niti bi mu ona to dozvolila, daleko od toga, ali svađa je bilo. Milica ne trpi autoritet i sigurno mu nije dozvoljavala ispade ili nadmeno ponašanje, a u prilog ovim glasinama ide i njen komentar, Svi drugi su se, kad se pročulo da je pretučen, sažalili na njega, samo je Milica za medije rekla da to ne želi da komentariše. Sigurno to nije rekla bez razloga, ona zna kakv je - ispričao je izvor

Inače, Strugar je 2014.godine pretukao taksistu, jer je njegova žena, parkirajući se zakrčila saobraćaj, a taksista joj je zatrubio i dobacio uvredu glumcu. Strugar je platio 70.000 dinara, ali taksista nije bio zadovoljan tom presudom, pa Strugara i dalje goni u parničnom postupku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋💋💋🤫 #milicatodorovic #makeup #redlips

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar