/slikaFoto: ATA Images
Estrada

Kad Srpkinje "polude": Sve poznate žene koje su iz besa uništavale automobile svojim partnerima!

Nije Ljupka Stević jedina koja se partneru osvetila preko skupe mašine.


Incident koji je Ljupka Stević izazvala 16. septembra, kada je demolirala dva automobila koja su u vlasništvu njenog dugogodišnjeg partnera, generala policije Dragiše Simića, glavna je tema poslednjih dana.

Pevačica je raznim predmetima izlupala dva Simićeva automobila, pre čega ga je, kako je istakla, udarila šakom u predelu brade i usana.

On je nakon njenog napada pobegao iz stana i taksijem otišao u nepoznatom pravcu.

Kako je Ljupka objasnila, ona je sve to svom dugogodišnjem partneru uradila jer mu je u auto postavila presluškivač i čula da Simić, koji je inače oženjen, ugovara da se vidi sa izvesnim devojkama, navodno maloletnim, u njegovoj vikendici na Avali.

Folkerka je posle svađe i napada završila u policiji, a zatim u bolnicu gde joj je su je smirili tabletama i ušili ruku koju je posekla prilikom razbijanja stakla na automobilima.

Ljupki je posle svega izrečena zabrana prilaska Dragiši Simiću i oduzete su joj dve lovačke puške. U konsultaciji sa dežurnom sudijom prekršajnog suda u Beogradu Aleksandra Radojčić, protiv Ljubinke biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mera zabrane prilaska licu D. S.

"Ja sam, pi*ko, Ana!" 

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su bili u braku pune tri godine, nakon čega su odlučili da stave tačku na isti i raziđu se. Da u njihovom braku nisu "cvetale ruže" govori i činjenica da je Ana u besu uništila reperov automobil vredan 100.000 evra. 

 - Prema Rasti sam imala milosti... Njemu nisam slupala, njemu sam u pidžami, u pola noći taksijem došla. Još smo se zabavljali, il' smo se tek bili venčali... Mnogo me je iznervirao, znaš, nije hteo da mi se javi na telefon - poverila se Ana drugarici i nastavila da opisuje kako mu je oštetila skupocenu mašinu:

Ja, ono, u flaši, ozbiljno u flaši, u papučama, taksi me čeka... Ja ključeve, i ključevima nov "mercedes" neki, stig'o, 100.000 evra... I ja ključevima... - "Ja sam, pi*ko, Ana!". Znači, 5.000 evra šteta bila. Po svim vratima! Prednja, zadnja, i ispod sam se potpisala. Sje*ala sam ceo levi deo. Znači... Ja sam pakao! Zato ti kažem - za koga se udati, kome život upropastiti! - završava Nikolićeva, glasno se smejući.

Folker Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović su takođe još jedan od poznatih parova čiji se brak neslavno završio.

Naime, mediji su svojevremeno preneli vest da je Sonja demolirala Lukasov auto, dok je on pevao na koncertu u beogradskoj Areni.

Osim ovog incidenta, Sonja je Acu prijavljivala i za nasilje, odnosno da ju je prilikom jedne svađe udarao u cevanicu, što je on potvrdio u policiji i priznao delo.

O ljubavnim aferama koje je imala Sandra Afrika se takođe mnogo govorilo, ali detalji raskida sa njenim dugogodišnjem dečkom Mikišom koji joj je ujedno i menadžer, posebno su zanimljive.

Pre nekoliko meseci odjeknula je vest da je Afrika navodno u naletu besa i iz osvete polupala skupoceni Mikišin auto.

Mikiša je, inače, sa Sandrom od njenog estradnog početka. Nakon raskida, posle kog je ona uplovila u vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovom, ostali su u dobrim odnosima.

I dalje rade zajedno, a s vremena na vreme provuče se priča kako su ponovo i emotivno zajedno.

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar