/slikaFoto: Profimedia
Zanimljivosti

Muškarac nahvatao vrelu i duhovitu LJUBAVNICU, a onda mu se sve OBILO O GLAVU!

Muškarac (26) ispričao je kako je započeo aferu sa jednom devojkom, a nije ni slutio šta će se kasnije desiti.


"Sa svojom sam devojkom dve godine i imamo čvrstu vezu. Ona je žena s kojom se jednog dana mogu videti u braku. Ova nova devojka počela je da radi sa mnom pre godinu dana i odmah smo kliknuli. Pametna je, lepa i duhovita. Našli bismo se nakon posla i otišli na piće i nekako smo jedne večeri završili u njenom stanu. Jedno je vodilo drugom i imali smo s*ks. Bilo je fantastično", ispričao je mladić.

Od tada se njih dvoje redovno nalaze radi s*ksa, ali njegova ljubavnica ne zna da on ima devojku. Dosad je sve uspevao održavati u tajnosti, sve dok njegova devojka nije prijavila na pilates - isti koji pohađa i ljubavnica. Njih dve postale su dobre prijateljice, a on se sada boji šta će se dogoditi ako sve izađe na videlo. Tvrdi da želi da zadrži obe, pa je potražio savet stručnjaka.

"Naravno da možeš prestati. Biti u vezi ne sprečava te da ti se sviđaju druge osobe, ali delovanje prema tome je rizično. Prestani da se viđaš s kolegicom za sada, jer nemaš pojma hoće li ta veza opstati. Svakako reši stvari s devojkom, na ovaj ili onaj način", savetuje stručnjak.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar