/slikaFoto: Tanjug/AP
Ostalo

Nestašni bikini nije uspeo da se ne pomeri sa guze od 27 miliona dolara: Džej Lo "kida" u kupaćem!

Latino diva u 52. godini života izgleda savršeno, a to je dokazala i na nedavnim fotografijama koje su uslikali paparaci.


Slavna pevačica Dženifer Lopez (52) je uslikana na plaži sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom (45) i tom prilikom je istakla savršeno zategnuto telo koje je rezultat napornog svakodnevnog vežbanja, a fanovi su poludeli koliko dobro izgleda.

Naime, latino diva i bivši bejzbol igrač su uslikani na odmoru na romantičnim ostrvima Turks i Kaikos, gde su uživali u prirodi, kupanju i sunčevim zracima.

Oni su odlučili da odmor provedu u veoma luksuznom letovalištu i sve vreme se nisu odvajali jedno od drugog. Čak i na mutnim fotografijama iz daleka koje su uslikali paparaci vidi se da Dženifer izgleda savršeno, a svi posebno zumiraju njenu guzu, koja je kao i uvek podignuta i bez trunke celulita.

Ona je ovom prilikom uslikana u roze dvodelnom bikiniju na vezivanje i istakla je ravan stomak, podignute grudi i zategnute noge na kojima joj zavide mnoge žene širom sveta. U jednom trenutku Dženifer se uhvatila za guzu i donji deo gaćica što su zabeležili fotografi, a svi prisutni su gledali samo u nju i razbudila je maštu kako prisutnih muškaraca, tako i drugih koji su njene fotografije videli na društvenim mrežama.

Aleks je sve vreme ležao na ležaljci, sunčao se i gledao u svoju lepu verenicu u koju je ludo zaljubljen.

Inače, ostrva Turks i Kaikos se nalaze istočno od Bahama i poznata su po kristalno čistom moru i netaknutim peščanim plažama gde vole da uživaju mnoge zvezde sa javne scene, a ništa manje ne uživa ni ovaj poznati ljubavni par.

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar