/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Estrada

OVO O MARINI RETKO KO ZNA!

Viskovićeva je na 4. godini ovog fakulteta, ali se kaje zbog jednog stvari i nema veze sa UČENJEM


Pevačica Marina Visković priznala je da ne ume da štedi novac, kao i da zbog toga najviše u životu žali. Kako kaže, sve što je zaradila investirala je u garderobu.

U haljine, torbe, cipele... Ceo moj štek je u krpama, zapravo. Nikada u životu nisam uštedela ni 200 evra - priznala je Marina Visković.

Kajem se što nisam naučila da čuvam pare. To je jedina stvar zbog koje žalim.

Malo je poznato da Marina studira psihologiju.

Na četvrtoj sam godini. Planirala sam da se aktiviram tokom karantina i malo više učim, ali nisam uspela. Bila je idealna prilika da završim fakultet, ali su svi putevi vodili u studio. Super mi je išao faks, ali sam ispala iz štosa. Ne planiram da se time bavim, ali zbog sebe želim da imam tu diplomu u rukama - navela je pevačica.

Kako kaže, planira uskoro da krene u teretanu sa koleginicom Editom Aradinović jer je "nabacila" višak kilograma.

Ugojila sam se i trenutno sam najdeblja u životu. Možda se ne vidi jer dobro sakrijem garderobom, ali imam 68 kilograma i moram da oslabim bar osam - iskrena je bila Marina.Ona je odgovorila i na pitanje da li žali zbog toga što se još nije ostvarila kao majka.

Ne žalim. Obožavam decu i mislim da ću biti sjajna majka, ali nikada nisam žalila što se to nije desilo ranije. Mislim da će sve doći kada za to bude vreme - rekla je pevačica, pa dodala:

Roditelji se stalno žale i kažu mi: "Čuvamo pse umesto unučića", ali ja stvarno mislim da sam još mlada. Imam 32 godine i smatram da su se vremena promenila. Osećam se sjajno u svojoj koži.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar