/slikaFoto: ATA IMAGES, DAMIR DERVIŠAGIĆ, Printscreen
Ostalo

OPET UDARAJU NA RAŽNATOVIĆA: Veljku Instagram skinuo sliku da pokojnim ARKANOM!

Veljko Ražnatović ponovo je na Instagramu doživeo neprijatnost kad su neki korisnici prijavili njegovu sliku s pokojnim ocem Željko Ražnatovićem Arkanom, nakon čega su je administratori uklonili.


Iako na fotografiji nema ništa sporno - na njoj je bokser sa svega godinu ili dve u naručju svog tate, nekima je njegova uspomena zasmetala. Određeni broj korisnika ove društvene mreže prijavio je Veljkovu objavu uz obrazloženje da promoviše nasilje, što je Instagram uvažio. Slika je ubrzo uklonjena, a Ražnatoviću je stiglo i objašnjenje, to jest razlozi zbog kojih su se odlučili na taj korak.

 - Vaš stori krši pravila naše zajednice. Stori je uklonjen zbog promovisanja nasilja ili opasnih organizacija - piše u obrazloženju. Veljko nije ostao imun na ovo, jer mu se dešava po ko zna koji put, pa je besno poručio:

 - J***m li vam svima majku pojedinačno. Potom je objavio i podršku nekih Instagram stranica koje prati, uz poruku:

 - Ne znate vi ko je bio Arkan. Srpski vitez, srpski heroj. Đubrad jedna.

Podsetimo, Ražnatoviću je Instagram uklonio i fotografiju sa krštenja sina Željka na kojoj poziraju on, Bogdana, kum i naslednik. Razlog za to je što je uz sliku napisao da je dečak kršten na veliki srpski praznik Petrovdan, ali i dan oslobođenja srpskog naroda.

 

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar