/slikaFoto: Printscreen
Estrada

Dunja Ilić ponovo ŠOKIRALA sve, evo šta je sada PORUČILA!

ZAVRŠILA SAM SA DROGIRANJEM I OPIJANJIMA, IZLAZIM IZ DEPRESIJE!


Kontroverzna pevačica Dunja Ilić, nekoliko puta bila je u centru skandala zbog svog burnog života.

Ona je poznata kao neko ko se ne libi da priča o svojoj privatnosti, a sada se oglasila na društvenim mrežama posle manje pauze.

Naime, ona je saopštila da polako izlazi iz depresije u koju je zapala, kao i da je sa svim lošim potezima u svom životu završila.

"Ćao mili, red je da se oglasim. Držim se i radim. Jurim kesten boju kose, a pala je i nova tetovažica. Nisam još uvek za druženja i priče, ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje. J****a je stvar depresija, a još j******e kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakači da će opet da se ubija, drogira, opija itd", počela je ona i nastavila:

"Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama završila. A to što sam zapala u depresiju je sticaj životnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i j****a. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte čoveka dok mu je loše kao p***e i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj, pa bila to i mnogima "bolest dosade", ozbiljna stvar! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju, a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde, pa se nadam da cu uskoro imati volje za češće objave. Volim vas sve i želim vam divan dan", napisala je Dunja uz fotografiju nove tetovaže.

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar