/slikaFoto: Damir Dervišagić
Estrada

NAKON VESTI DA TEODORA ZARAĐUJE NA ČESTITKAMA OGLASILA SE I PEVAČICA

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Teodora Džehverović progovorila o svemu.


Teodora Džehverović naplaćuje 500 evra da bi svojim obožavaocima preko video-poruke čestitala rođendan! Na sajtu ličnačestitka.com osvanuo je spisak poznatih pevača, glumaca i jutjubera iz Srbije koji uz određenu novčanu nadoknadu snimaju čestitke. Među njima su Viki Miljković, Sanja Đorđević, Dragan Marinković Maca, Ivana Dudić i mnogi drugi.

Ipak, trenutno je najskuplja Teodora.

Problem je kada pevam, kada reklamiram stvari, pa i kada pristanem na ovakav projekat kao što su lične čestitke. Od čega ljudi misle da ja živim?! Niko me ne pita od kojih para ću platiti naredne pesme i spotove kada zbog korone od marta meseca mi pevači ne radimo kako treba. Mnogo para i truda sam uložila da bih postigla sve ovo do sada i sasvim je normalno da naplatim ono što sam toliko godina stvarala - kaže Teodora za Informer.

Pop pevačica objašnjava da mnoge holivudske ličnosti zarađuju na ovakav način, pa ne vidi problem da to rade i naše zvezde.

Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. U Americi postoji aplikacija preko koje možete kupiti čestitku od poznatih faca. Ako njima, čije se bogatstvo meri u milionima, nije problem da naplate čestitku, ne vidim zašto ne bismo to uradili i mi. Biti poznat nije hobi, već posao i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali - jasna je Džehverovićeva.

Velike glumačke zvezde poput Lidije Vukićević i Dragana Marinkovića Mace naplaćuju po 100 evra za personalizovanu čestitku.

Nedavno su me kontaktirali iz te firme i ja sam pristao i potpisao ugovor. Mislim da je to sjajna ideja. I pre ovoga sam ljudima koji me vole i fanovima slao video čestitke i ne vidim problem da sada malo i zaradim od toga. U Americi je to odavno trend, tamo i Dženifer Lopez naplaćuje čestitke, pa ne vidim problem da i mi to ovde u Srbiji radimo - kaže Maca, koji na Red TV vodi popularnu emisiju "Zornjak". Za istu sumu rade i pevačice Sanja Đorđević i Viki Miljković.

Ostale ličnosti od kojih možete naručiti čestitku na pomenutom sajtu su reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito (300 evra), momci iz benda "In vivo" (150 evra), influenserke Sara Damjanović (100 evra) i Ksenija Grbušić (65 evra) i pevačica Angelina, čija cena još nije utvrđena.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar