/slikaFoto: Printscreen
Estrada

Topalko otkrio kako njegova ćerka ZARAĐUJE!

KOD HELENE SVE PRŠTI OD LUKSUZA, A SVI SE PITAJU ODAKLE JOJ TOLIKE PARE?!


Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, veoma je aktivna na Instagramu gde skoro svakodnevno objavljuje svoje provokativne fotografije.

Sudeći po društvenim mrežama, ona voli lagodan život, a i često putuje po luksuznim destinacijama-

Iako nije najjasnije čime se Helena bavi, jasno je da joj se može da uživa na luksuznim putovanjima, a oni sa kojima putuje mahom se ne vide na slikama na pomenutoj društvenoj mreži.

Ono što se zna jeste da je na Maldive, u novembru 2019. godine, išla sa teniserom Damirom Džumhurom, sa kojim je neko vreme bila u vezi.

Helena je nedavno uživala u Egiptu, pre toga je boravila na imanju Nataše Bekvalac čije rentiranje za jedan dan košta par stotina evra, a tu je i Valensija, Amsterdam, kao i razne druge destinacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

Inače, Helena je nedavno diplomirala na Poslovnom i pravnom fakultetu u Beogradu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

Ona je završila fakultet, poslovni menadžment. Radi već par godina kao menadžer za neke klubove, radi kao model, slika se dosta za raznorazne firme, radi im reklame, glumila je u par muzičkih spotova... Sve ono što je vezano za to... - kazao je Topalko nedavno na temu Helenine zarade.ž

Ume ona lepo da zaradi od Instagrama, vidim da se ona odlično snalazi u svom vremenu, odlično pliva u svemu tome. Samo da ne bude pevačica. To je gorak posao - dodao je pevač.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar