/slikaFoto: Printscreen
Estrada

SRSPKI PEVAČI ZBOG OZBILJNIH PARA NA SVADBAMA TRPE RAZNE ZAHTEVE: Viki je doživela nešto UŽASNO

Da pevači doživljavaju brojne neprijatnosti na privatnim veseljima i te kako je poznato, a Viki Miljković je jednom prilikom prošla kao bosa po trnju.


Naime, to je otkrila Nada Topčagić, tokom gostovanja u "Amidži šouu", i to nakon što je, takođe prisutni, Ljuba Aličić otkrio kakvu je neprijatnost njegova koleginica doživela na jednoj svadbi.

Bili smo na jednoj svadbi u Italiji i Nadu su terali da pravi salatu i guli krompir iza tog šatora - ispričao je Ljuba.

Stigli smo ranije. To je bilo u Torinu kod Dragoljuba. Bila je tu i Viki Miljković, pa smo zajedno čistile paprike - otkrila je Topčagićeva, dodajući: "Bilo je raznih stvari, da smo bežali, da je bilo krađa i prevara, bilo je bežanja kad su tamo došli da nas pljačkaju..."

U Parizu je bilo tipovanje. Njih sedam-osam je ušlo sa maskama, rekli su nam da legnemo na pod, sve pare su uzeli i gazdi i pevačima, i kasu su uzeli - nadovezao se Aličić.

Crkva kod Leskovca je slavila, a Goca Božinovska je trebalo da dođe ali je kasnila, pa sam ja došla iz Tivta da je zamenim, pevala je tu i Zlata Petrović, Mirko Kodić je svirao, okolo je bila takva mafija... Leskovac, šuma, crkva, kiša pada, nagrabusimo svi, a najviše ja. Goca je uzela pare unapred i otišla, a ja, da bih nas izvukla, kad je gazda rekao da se penjemo na sto i pevamo, ja sam se popela sa Mirkom. U jednom momentu se podigao i rekao: "Za mnom!", pa smo krenuli za njim Mirko i ja, a za nama i 1.000 gostiju, pa smo krenuli oko kuće, njive, šljive... Tu je već bila noć - dodala je Nada.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar