/slikaFoto: Printscreen
Ostalo

HANA OPLELA PO UKUĆANKAMA: Pokrale su mi BRDO stvari i bez BLAMA ih nose po kući!

Iako se Hana Rodić u Zadruzi zadržala samo dve nedelje uspela je da izazove drame. Međutim, po izlasku je iznela i svoju stranu priče. Između ostalog, tvrdi kako su joj ukučanke krale odeću.


Rijaliti zvezda Hana Rodić (23) najpre je učestvovala u šou 'Gospodin Savršeni' gde je zavela Gorana Jureneca (40). Iako mu ona nije bila prvi izbor, kasnije se ipak odlučio za nju. I danas su u vezi i uživaju u ljubavnoj idili. No nije joj bilo dovoljno pojavljivanja na malim ekranima pa je Hana učestvovala i u srpskom rijalitiju 'Zadruga'.

Nakon izlaska iz Zadruge ostale učesnice su komentarisale kako je Hana škrta. Jedna od njih navodno je molila da joj proda šminku, a Rodić joj je za 100 eura htela da proda tek nekoliko proizvoda i to u lošem stanju.

O tome su devojke raspravljale u Zadruzi, ali Hana je sada otkrila i drugu stranu priče. U 'Instastoryju' je Rialdu optužila kako joj je ukrala haljinu.

Dodala je kako se iz 'Zadruge' vratila s jednom koferom manje, a priložila je i svoju fotografiju u istoj haljini kao dokaz.

Sve zvijezde, nema što! - napisala je Hana i dobila poruke podrške.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar