/slikaFoto: Printscreen
Estrada

REŠILA DA NAKON RASKIDA OTKRIJE SVE IZ VEZE SA ŠABANOVIM SINOM

Aleksandra Mladenović raskinula je šestomesečnu vezu sa sinom Šabana Šaulića Mihajlom, jer nije želela da se uda za njega.


Izvor koji je blizak bivšem paru kaže da pevačica nema nameru još uvek da stupa u brak jer smatra da je sa 26 godina mlada za taj korak, a ima u planu da uradi još mnoge stvari u karijeri pre nego što zasnuje porodicu.

S druge strane, Mihajlo, koji ima 35 godina, želi da se oženi i dobije dete. Pošto su imali drugačije poglede na budućnost, za njih je najbolje rešenje bilo da se raziđu.

Iako je među njima ljubav planula na prvi pogled, Aleksandra još uvek nema nameru da pravi pauzu u karijeri, naročito sada kada niže hitove.

Takođe, njoj su smetali i neki Mihajlovi postupci, s kojima se nije slagala, a on ih nije menjao.

Jedan od Mihajlovih prijatelja kaže da Šaulić nije krio da želi brak s Mladenovićkom, a kako navodi, i Šaban je poslednje dve, tri godine svog života stalno govorio kako mu je jedina neostvarena želja da sina vidi kao oženjenog čoveka.

Pre veze sa zvezdom "Granda" Mihajlo je bio veren, ali je i ta veza pukla, na iznenađenje mnogih, pa i njegove porodice. Prijatelji su mislili da će Aleksandra ipak biti ta, jer su se lepo slagali, ali njihova razmišljanja su ih razdvojila. Rastali su se bez skandala i ostali u normalnim odnosima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihajlo Saulic (@mixajlos)

Aleksandra se našalila kad je čula pitanje:

Ju, nisam znala da je hteo da se oženi mnome - kroz smeh je rekla pevačica, a onda se uozbiljila i prokomentarisala raskid sa Šaulićem:

Šalu na stranu, rastali smo se kao civilizovani ljudi. Ostali smo u korektnom odnosu. Svako vodi svoj život, evo ja sam u svom selu, spremamo slavu. Znate da o toj temi nisam pričala u javnosti, a i moj stav je da o svom ljubavnom životu ne govorim - rekla je Aleksandra.

A Mihajlov broj telefona bio je nedostupan.

Podsetimo, Aleksandra je dugo demantovala da je s Mihajlom, na pitanja o njemu je odgovarala da su prijatelji, ali je ta veza potvrđena kad je objavljena njihova slika iz kafane na kojoj se drže za ruke.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar