/slikaFoto: Profimedia
Ostalo

Dženifer Lopez u teretanu otišla sa torbicom od, verovali ili ne, sumanutih 100.000 dolara!

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) i njen partner Aleks Rodrigez (45) su uslikani dok su u svom crvenom "Poršeu" išli ka teretani u Majamiju, a lepotica ne odustaje od vežbanja uprkos novom talasu pandemije korona virusa, koji je aktuelan u svetu.


Naime, pevačica i njen verenik su sve vreme pandemije korona virusa ostali fizički aktivni i svakodnevno su trenirali, što je i zaslužno za savršenu figuru latino dive u 52. godini života.

Dženifer je obukla bordo helanke i topić u istoj boji, dok je preko nosila trenerku dugih rukava, koja je bila pomalo izgužvana, a sve je ukombinovala sa crvenom bojom njenog skupocenog Poršea.

Ona je luksuzni automobil koji košta 140.000 dolara dobila prošle godine za rođendan od svog verenika, a često su viđeni kako se voze u njemu, dok fanovi komentarišu da je vatren kao i njen personaliti.

U rukama je nosila bež tašnicu i kafu za poneti, dok je u ruci držala svoj lap top. Aleks je nosio crnu trenerku i beli šuškavac, a oboje su na licu nosili zaštitne maske i naočare za sunce.

Inače, torba koju je Džej Lo ponela košta - verovali ili ne - 100.000 dolara, a radi se o himalajsko-krokodilskoj "Birkin" torbi.

Takvu, inače, u svom garderoberu ponosno drže Kim Kardašijan i Viktorija Bekam.

Njih dvoje se ne razdvajaju, a fanovi se pitaju kada će se konačno venčati s obzirom da su već puta odlagali svečanu ceremoniju zbog Covida-19 i svih zaštitnih mera koje su trenutno aktuelne u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar