/slikaFoto: N.N.
Zanimljivosti

Ovim horoskopskim znakovima ne treba da se povjeravate

Sigurno imate u društvu neku pričalicu, neku drugaricu koja uvijek ima nešto da kaže, uvijek nekoga ogovara, a ni jedna tajna nije sigurna kod nje.


To ne mora da znači da je loša osoba, možda ne može da odoli, jer je rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka. Oni jednostavno ništa ne mogu da zadrže za sebe.

Strijelac

Strelac apsolutno nema nikakvog takta. Otvara usta bez razmišljanja. Često može da se dogodi da tajnu otkrije pogrešnoj osobi ili da postane nepopularan zbog nepoželjnog mišljenja.

Blizanci

Blizanci o svemu pričaju. Prenosi čak i stvari koje nisu namerene svim ušima. Ovaj horoskopski znak brblja o svemu, jer apsolutno ne voli tajne i smatra da je uvijek bolje da se sve kaže. Nažalost, Blizanac zaboravlja da ne odlučuje uvijek ko šta treba da sazna.

Djevica

Djevica može dugo da čuva neku tajnu za sebe, ali u jednom trenutku će pući i onda će sve tajne da izlete iz nje. Jednostavno ne može da ostavi da nešto miruje i voli da koristi prošlost neke osobe protiv iste.

Ovan

Sam Ovan nema tajni i isto očekuje od svojih prijatelja. Mrzi tajanstvenost poput kuge. Otvoreno govori o svemu što se tiče njega i drugih. Ponekad je te njegove dobrote previše. Ovaj horoskopski znak trebalo bi da nauči da je čutanje ponekad zlato.

 

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar