/slikaFoto: Damir Dervišagić
Ostalo

Bila je najlepša voditeljka domaće scene,godinama kasnije ne liči više na sebe!

Sandra je tada važila za jednu od naših najlepših voditeljki.


Nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani bila je uspešna 90-ih godina kao lice TV "Pinka", a osmehom i harizmom osvojima je simpatije i naklonost publike.

Ovu atraktivnu plavušu sigurno pamtite kao voditeljku "City cluba", a u jednom periodu je vodila i svoju autorsku emisiju "Sanimetar" i još mnoge druge. Pojavila se u spotu Cece Ražnatović "Crveno",a bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.

Sandra je tada važila za jednu od naših najlepših voditeljki, a bila je i te kako angažovana, kako u televizijskim emisijama, tako i u reklamama. Na samom početku karijere bavila se manekenstvom.

Zahvaljujući poslu pronašla je i ljubav pa je tako na jednom od snimanja upoznala svog budućeg supruga fudbalera Nikolu Lazetića sa kojim je dobila sina Luku. Nedugo potom usledio je razvod i od tog trenutka, Sandra se povukla iz javnosti.

Ono o čemu se takođe pričalo jesu plastične operacije koje je radila. Još dok je bila medijski eksponirana, Sani je počela da menja oblik lica. Primetno je da je smanjila nos, napumpala usne i podvrgnula se još nekim intervencijama plastičnog hirurga

Sandra danas živi u Los Anđelesu, a sudeći po fotografijama, deluje da maksimalno uživa.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar