/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Estrada

PEVAČICA SE U SEDMOM MESECU SKINULA NASRED PLAŽE! Javnost ostala ZABEZEKNUTA

Pevačicu pratioci upozorili da nije baš pametno putovati tokom pandemije, ali Šuput nije obraćala pažnju na takve komentare. Ovih dana pohvalila se i kako su poslovno putovali u Italiju.


Pevačica Maja Šuput Tatarinov (41) je u sedmom mesecu trudnoće i redovno obaveštava svoje pratioce o tome kako se beba oseća i napreduje.

Sada je objavila fotografiju na kojoj u jednodelnom crnom kupaćem kostimu pozira stomakom na plaži, dok je njen suprug Nenad kleknuo na kolena i poljubio je u stomak. Bilo je to u decembru 2020. godine, kada je par otišao na, kako su rekli, izolovani odmor u Dubaiju. Sada su odlučili da postave fotografiju.

Početkom prošlog meseca, pred Božić i mnogo pre zemljotresa, krenuli smo na poslednje putovanje u dvoje. Kako ne mogu da propustim svoje verne Insta sledbenike za ovo telo na plaži plus size i zapravo za celu trudničku avanturu na pesku, vodim vas na virtuelno putovanje - započela je Maja svoj post i nastavila:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Jutra počinju sa plaže, gde lagani povetarac duva kroz svetlih 28 stepeni i tatini poljupci u moj tobolac koji mokrenju govore koliko je brz sa nama. Ako mislite da vam je ovde stomak velik, trebalo bi da me vidite posle mesec dana.

Ako je suditi po komentarima, pratiteljima se jako svidjela fotografija, ali neki su bili zabrinuti za trudnicu i bebu.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar