/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Estrada

I HURRICANE SU IŠLE KOD PLASTIČARA! Ovo su svi ZAHVATI koje su devojke imale

Nemam nikakav plan, a imam veliku želju da se ostvarim kao roditelj. Ne znam šta da radim, veze nemam šta ću.


Pevačica Sanja Vučić (27) otkrila je da nema dečka, nakon što je pre nekoliko meseci raskinula romansu sa učesnikom rijalitija "Zadruga 4", Nikolom Đorđevićem.

- Ja ne znam kad bih sad uglavila dečka negde. Divim se Kseniji kako uspeva - kazala je Vučićeva, spomenuvši koleginicu iz benda "Hurricane" koja je u dugogodišnjoj vezi, pa otkrila da ne želi kratke veze, avanture.

- Samo ozbiljne varijante. Treba da se misli o biološkom satu - istakla je Sanja za "Sceniranje" i otkrila da je zabrinuta jer nema kandidata za oca deteta.

Nemam nikakav plan, a imam veliku želju da se ostvarim kao roditelj. Ne znam šta da radim, veze nemam šta ću - zaključila je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Članice popularne grupe ne kriju da su išle pod nož i šta su sve radile na sebi, kako je i sama priznala Ksenija je jedina koja je prirodna.

- Pa meni nije jasno zašto ljude interesuje šta smo radile na sebi, to uvek pitaju - kaže Ksenija i dodaje da ona nije imala nijednu operaciju, što ne isključuje mogućnost da će joj nekad "dunuti" da se popravi.

Dok su Sanja i Ivana otkrile šta su menjale na sebi:

Ja sam radila samo usta, to nije moje, to sam kupila - kaže u šali Sanja, dok je Ivana navela da je perfekcionista, pa je ispravljala malo više stvari na sebi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno. Eto ja sam popravljala nos i usta - rekla je Ivana i dodala da je sada zadovoljna kako izgleda, iako je svesna da nije savršena - zaključula je ona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar