/slikaFoto: ATA Images
Estrada

FIlip dao milion evra za mjuzikl, za Priju nema mesta!

Filip Živojinović uskoro počinje sa snimanjem mjuzikla "Čudesna godina" u saradnji s režiserom Petrom Pašićem. 


Jedna od glavnih uloga dodeljena je Pinkovoj zvezdici Dariji Vračević, ali, iako su mnogi nagađali da će biti mesta i za Filipovu ženu Aleksandru Prijović, kako saznajemo, pevačica se ipak neće pojaviti u ovom projektu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Živojinović je navodno odustao od ideje da jedna od uloga bude dodeljena profesionalnoj pevačici, a kako saznajemo, trenutno se pregovara sa glumicom Jelenom Stupljanin za jednu od glavnih rola.

Kako smo saznali, u mjuziklu neće biti estradnih ličnosti, već su sve uloge dodeljene glumcima koji imaju talenta i za muziku, a među kojima je i Ivan Bosiljčić, koji je dobio glavnu mušku ulogu. On će glumiti Darijinog ujaka.

Filip je prošle godine zajedno sa Petrom Pašićem osnovao producentsku kuću, a kako tvrde upućeni, u njihov prvi veliki projekat uloženo je čak milion evra. "Čudesna godina" počeće da se snima u aprilu.

Naš izvor blizak Živojinoviću kaže da će film biti nešto između "Mulen ruža" i "Harija Potera". Na scenografiji se radi već godinu dana, a šiju se i kostimi i pripremaju specijalne animacije. Interesantno je da će veliki broj uloga imati žene, na šta je produkcija ponosna jer smatraju da u domaćoj kinematografiji nisu dovoljno zastupljene.

Inače, mjuzikl će dobiti i svoju seriju, ali će ona biti potpuno izolovana od filma i sa mnogo više detalja. Veliki deo scena se snima u Beogradu i Subotici, a premijera se očekuje na zimu ove godine. Inače, mjuzikl je dobio prvu nagradu FCS, a imaju i podršku Ministarstva kulture.

Pozvali smo Filipa, ali on nije mogao mnogo da govori o ovom projektu:

- Ne mogu da komentarišem još uvek ništa jer nismo završili neke tehničke stvari. Kada se to završi, u narednih nekoliko nedelja, moći ću da iznesem detalje.

 

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar