/slikaFoto: Ilustracija
Život

Četiri najsmješnija mita o seksu

Dlakavi muškarci s velikim dlanovima navodno su obdarene zvijeri u krevetu!


Predstavljamo vam četiri najsmješnija mita o seksu.

Vjerovali ili ne, neki još uvijek vjeruju u njih!

Mit broj 1: Ako muškarac može bez problema da prekrsti noge dok sjedi, sigurno ima mali penis

Vjerovali ili ne, neke žene smatraju da muškarci koji bez problema, u jednom potezu, mogu da prekrste noge dok sjede, imaju problema s "dužinom dužine"… Da imaju veliki penis, sigurno bi im bilo teško da prekrste noge ili bi to nerado radili zbog neprijatnog osjećaja. Samim tim, žene koje podržavaju ovaj mit rezervišu svoje pravo na ovakav način sjedenja, a ako vide potencijalnu metu kako sjedi s prekrštenim nogama "na ženski način", odmah je precrtaju. Ponekad se ne isplati izuzeti se iz lova odmah u startu, zar ne? Stoga, muškarci, sljedeći put kada sjedite u blizini novih dama pazite kako držite svoje noge…

Mit broj 2: Što više seksa upražnjavaju, to je ženama zadnjica veća

Ovaj presmiješni mit krivi prekomjerno uživanje u seksu za obdarenost guze žene. Prema ovoj hipotezi nimalo ne utiču genetika, količina i vrsta hrane ili grickalica koje žena jede ili pak nedostatak vježbanja. Njena zadnjica je velika zato što ona uživa u seksu i to veoma često!

Mit broj 3: Veći dlan - veći penis

Da li obraćate pažnju na veličinu dlana muškarca kad se rukujete s njim? Da li vam zatitra osmijeh ako vidite da ima popriličnu "šapu" ili ako nosi cipele broj 45? Ovo je još jedan u nizu mitova o proporcionalnosti određenih dijelova tijela koji nema nikakvo anatomsko uporište.

Mit broj 4: Dlakavi muškarci su prave zvijeri u krevetu

Količina dlaka koju muškarac nosi na grudima, leđima i rukama nema nikakve veze s njegovim ljubavničkim sposobnostima niti ga može karakterisati kao pravu zvijer u krevetu. Moguće je da muška dlakavost neke žene podsjeća na izvornu, iskonsku muškost i to daje veći značaj privlačnosti muškarcu, baš kao i činjenica da dlakavi muškarci imaju više hormona testosterona. Zahvaljujući njemu muškarac ima veći seksualni potencijal, u prosjeku je mišićaviji, bolje građen i u boljoj formi, piše Ordinacija.hr.

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar