/slikaFoto: Ana Paunković
Estrada

PRE DUŠKA TOŠIĆA DIVA JE ŽARKO ŽELELA JEDNOG MUŠKARCA: Svi ga dobro znate, bio je jako popularan!

U periodu kada je počinjala njena karijera, on je bio velika muzička zvezda i nije hteo da bude sa njom, jer je ona tada bila veoma mlada.


Malo poznata činjenica javnosti je da je muzička diva Jelena Karleuša pre nego što je ušla u brak sa fudbalerom Duškom Tošićem, uzdisala za svojim kolegom Željkom Šašićem.

Jelena je sada u srećnom braku sa Tošićem, sa kojim ima i dve ćerke Atinu i Niku, a ono što mnogi fanovi nisu znali o njoj jeste da je pre braka osećala emocije prema tada izuzetno popularnom pevaču.

U periodu kada je počinjala njena karijera, on je bio velika muzička zvezda i nije hteo da bude sa njom, jer je ona tada bila veoma mlada.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željko Šašić (@zeljkosasic.official)

- Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti – ispričala je jednom prilikom Jelena.

- On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni “Zdravo!”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: “Ja ću biti veća zvezda od tebe!” - iskrena je bila Jelena jednom prilikom.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar