/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Ostalo

SORAJA JE NAŠA PRVA STARLETA, A OVO JE NJENA ŽIVOTNA PRIČA

Od IZBACIVANJA iz kuće, doma do besnih kola i krpica!.Nakon toga su usledela takmičenja za Plejboj zečicu, ali i bezbroj transformacija - silikoni i usne su postali još veći, a bahaćenje još izraženije. Ipak, njen život nije bio glamurozan kao što su slike na Instagramu.  


Starleta Soraja Vučelić je jedna od najpopularnijih starleta u regionu, koja troši milione na garderobu i brza kola

Starleta Soraja Vučelić proslavila se učešćem u rijalitiju Veliki Brat, kada je ušetala u kuću u Košutnjaku kao najprsatija, silikonska učesnica.

Nakon toga su usledela takmičenja za Plejboj zečicu, ali i bezbroj transformacija - silikoni i usne su postali još veći, a bahaćenje još izraženije. Ipak, njen život nije bio glamurozan kao što su slike na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Starleta se rodila u Kninu 1986. godine. Njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

Sorajin otac nije bio uz njih dve, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd.

Soraja se 2011. godine prvi put našla u rijalitiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Soraja je poslednjih godina završavala i u svetskim medijima - zbog navodne veze sa Nejmarom, ali i klipa na kojem je pokazala da je njen skupoceni "lamborgini" završio na dnu bazena.

 

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar