/slikaFoto: Sonja Spasić
Ostalo

MEGA INTERVJU SA STANIJOM!VENČANJE I POTOMSTVO SA MARKOM,U MINUSU PREKO 100.000 EVRA

"Uhvate nas tu i tamo, ali se trudimo da ne eksponiramo vezu."


Naša najpoznatija starleta i multimedijalna ličnost Stanija Dobrojević godinama unazad puni medijske stupce svojim poslovnim i ljubavnim poduhvatima.

Poznato je da se na javnoj sceni istakla svojim atributima ali je enormnu popularnost stekla nakon učešća u rijaliti-šou programu "Farma" gde je odnela prvo mesto. Radi na relaciji Amerika- Srbija i kako je često umela da ističe sve je stekla svojim trudom i radom, iako su je mnogi karakterisali kao devojku lakog morala, koja preko kreveta dobija sve što želi.

Ekluzivno u mega intervjuu pred najradosniji hrišćanski praznik "Uskrs" za naš portal, govorila je o budućim planovima, željama ali i venčanju sa sadašnjim partnerom Markom koje svi željno isčekuju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Skoro si se vratila sa zimovanja na kome si bila sa dečkom i porodicom, kako si se provela?

Najlepše zimovanje ikada, jer je u aprilu bilo snega, sunčani dani a skijaš. Dečko i porodica su učinili da mi uživanje bude jos lepše.

Jedna si od najtiražnijih multimedijskih ličnosti u Srbiji. Pored tvog brenda "Stanija Organic" , znamo da si takođe prebukirana mnogim angažmanima. Da li je situacija sa Covid-om poremetila tvoje poslovne projekte pošto si mnogim brendovima zaštitno lice?

Ja sam hodajuća reklama. Korona i boravak u Srbiji donelo mi je posla više nego ikada. S obzirom na situacije kada je sve zatvoreno, svi su se okrenuli online prodaji a ja sam im savršeno lice za reklamu. Sarađujem od najjačih firmi i prestižnih brendova do običnih internet stranica garderobe. Ipak brojim preko milion pratilaca koji rastu iz dana u dan, a svaki tag i story košta.

Tema koja je nezaobilazna jeste i rijaliti. Mnogo se spekuliše o tome da li ćeš se pojaviti u najgledanijem hiper-rijalitiju "Zadruga 4"? Da li te uskoro možemo očekivati na malim ekranima televizije "Pink"?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Da sam ušla to bi bio haos svetskih razmera. Videli ste moj sukob sa Kristijanom preko društvenih mreža pred početak "Zadruge 4", a zamislite samo kako bi to bilo uživo u zatvorenom prostoru? Bolje sprečiti nego lečiti, zato nisam ni ušla. U minusu sam preko 100.000 evra zbog toga.

Da li uskoro planiraš povratak u Ameriku? Znamo da si poslednjih godina na relaciji Amerika-Srbija i da i tamo jako lepo posluješ.

Da, da, uskoro idem. Amerika je moj drugi dom, tamo mi je firma u Majamiju, ali brzo se vraćam jer moram da sam ovde zbog stana koji završavam kao i rada na novoj kolekciji.

Svako vreme ima i svoje breme. Na javnoj sceni si jako dugo i ostvarila si nešto što možda mnoge tvoje koleginice nikada i neće. Danas ima sujete mnogo, da li si dobijala pretnje, jer kao javna ličnost i sama znaš da ima mnogo onih koji te vole a i onih koji te mrze?

Mnogo je sujete, ljubomore, ali se nosim sa tim. U početku nije bilo lako, prošla sam medijski linč i sve preživela. Još uvek me negde osporavaju, ali vreme sve demantuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Ono što javnost jako zanima jeste Markova i tvoja veza. I ekskluzivno pitanje na koje svi očekuju odgovor : "Da li ste se Marko i ti verili"? Po fotografijama koje objavljuješ na društvenoj mreži Instagram,vidimo da ste započeli zajednički život. Kako sve to funkcioniše?

Jesmo, zajedno samo, živimo zajedno i lepo se slažemo. Intimu i srećne trenutke čuvam samo za nas. Ne krijemo se, uhvate nas tu i tamo, ali se trudimo da ne eksponiramo vezu.

Da li je tvoj dečko Marko zaista u senci tvoje slave ili pak ne želi ili ne voli javno da se eksponira,iako je bio takmičar rijalitija “Zadruga”. Čime se on sada konkretno bavi?

Ne bih se složila da je u mojoj senci, jednostavno ne voli eksponiranje, čak i ovo uz mene mu je nekada pritisak i naporno. Ali zato u privatnom poslu, fitnesu i sportu lepo pliva. Marko je jedan zaista dobar i divan mladi dečko, retkost za današnje vreme.

U kakvom si odnosu sa Markovom porodicom, da li se slažete i da li su te prihvatili kao snajku? Primetili smo da ne idete često u Crnu Goru, više vremena provodite u Srbiji.

Markova porodica su divni ljudi, ali zbog čitave situacije nismo bili u mogućnosti da idemo dole, mere su bile mnogo stroge, a i posao i sve obaveze su nam ovde.

Smatraš li da je Marko ljubav tvog života, obzirom da Staniju nikada nije držalo mesto a imala si momke i veze koje su na tebe ostavile traga?

Vreme će pokazati...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Svaka devojka razmišlja o najsrećnijem danu u životu, danu u kojem će biti princeza - Venčanju. Da li si u glavi isplanirala svoje venčanje do sitnih detalja,veliki si perfekcionista... na kom mestu bi to volela da se desi, Srbija, Amerika ili neka egzotična destinacija?

Želim da taj dan bude kao iz bajke. Intimno i egzotično...

Kakvi su vam planovi? Razmišljate li o osnivanju porodice u bližoj budućnosti?

O planovima ne pričamo, samo ćutimo i radimo, rezultati će govoriti sami za sebe .

Svoje telo si dovela do samog savršenstva. Da li si u skorije vreme dobijala nepristojne ponude? Kako reaguješ na to ili automatski sve to sasečeš u korenu?

36 mi je ,a izgledam bolje nego ikad, za to je zaslužan trening, zdrava ishrana i stil života. Sve više devojaka i žena mi piše, žele takve rezultate, tako da na Stanija Organiku imamo sve potrebno od tableta za mršavljenje, Detox čaja do plana treninga i ishrane. A što se nepristojnih ponuda tiče, te poruke čitam zajedno sa dečkom i slatko se smejemo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Tvoj vlastiti brend cveta. Kako teku pripreme za novu kolekciju koja će nositi tvoj potpis?

U pitanju je sportska linija. Biće bombastična kolekcija kao što sam i ja i sve što radim. Jedva čekam da sve lansiramo!

Za kraj, bliži nam se "Uskrs", kako ćeš provesti veliki srpski praznik, hoćeš li sama pripremati sve đakonije, farbati jaja?

Svaki praznik mi mnogo znači a "Uskrs" ponajviše, volim da ga provedem sa svojim najmilijima. Trudim se da sve sama pripremam, šaram jaja, prosto uživam u tome. Majka je naravno tu da utrči i pripomogne, jer njenoj kuhinji nema ravne. Radujem se ko malo dete "Uskrsu" i uvek smo svi na okupu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar