/slikaFoto: Marina Lopičić
Estrada

POKRADENA NASRED ŠETALIŠTA! LOPOVI BEZ BLAMA OPLJAČKALI SEKU ALEKSIĆ

Pevačica se nije mnogo potresla oko toga.


Pevačica Seka Aleksić opljačkana je pre nešto više od pet godina u Budvi i to u trenutku dok je obožavaocima davala autograme i slikala se sa njima, šetajući Starim gradom.

Čim su ugledali Seku na ulici, fanovi su potrčali ka njoj. Folkerka je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

- Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pevačica je sve vreme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali, tek kad su seli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka - kazao je tada izvor blizak pevačici i dodao:

Seka je htela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. U prvi mah je pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Pevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala pre pet godina i našalila.

- Danas sam nesvesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti - rekla je tada Seka.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar