/slikaFoto: Dragana Udovičić
Estrada

SUPRUGU BOBANA RAJOVIĆA SKORO NIKADA NE VIĐAMO, A PRAVA JE LEPOTICA

Tek da ih vidite porodično, BLISTAJU! 


Poznati folk pevač Boban Rajović već 30 godina je u skladnom braku sa suprugom Draganom, sa kojom ima troje dece, a na njihovom skladnom odnosu mnogi im zavide.

Rajović je proveo praznik sa porodicom, a njihovom zajednočkom fotografijom oduševio je pratioce na Instagramu.

Boban je konačno uspeo da sa celom porodicom provede najradosniji hrišćanski praznik, a nakon posete njegovim roditeljima u Crnoj Gori, što se moglo videti na Instagramu, Rajovići su uživali u jednom beogradskom restoranu gde su ručali.

Ivana, Anđela i Andrija, pevačevi naslednici, nasmejani su pozirali tokom večere, ali pored brojnih pozitivnih komentara na njihov račun, najviše ih je "kupila" Rajovićeva supruga Dragana, koju retko imamo prilike da vidimo u javnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

"Kakva lepotica", "Imaš porodicu za primer", "Blago tebi sa takvom porodicom", "Ali Dragana, prelepa je", "Svi ste lepi, ali Dragana je anđeo", "Rodila troje i ovako izgleda, svaka čast", neki su od komentara.

Dragana je jedna od izuzetno retkih žena domaćih zvezda koja se nikada nije oglasila u medijima, a javna pojavljivanja sa suprugom takođe maksimalno izbegava. Kako je i Boban u više navrata istakao, ona je posvećena porodici i javni život je ne zanima.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar