/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Estrada

TRANSRODNA PEVAČICA UHVAĆENA GOLA U BAZENU SA MIŠIĆAVIM MUŠKARCIMA: Kamera sve snimila

Pored brojnih odevnih izazovnih kombinacija, pevačiča je ponela i zelenu haljinu sašivenu od lišća, koja je osvojila prvo mesto na svetskom takmičenju.


Transrodna pevačica Elektra Elite vratila se na muzičku scenu nakon duže pauze u totalno drugačijem stilu, ali je zadržala svoju prepoznatljivost. Naime, pevačica, koja je prva priznala da se bavi prostitucijom u inostranstvu i koju je narod zavoleo zbog njene iskrenosti i čvrstih stavova.

S druge strane, Elektra nije štedela ni na stilistima. Pored brojnih odevnih izazovnih kombinacija, pevačiča je ponela i zelenu haljinu sašivenu od lišća, koja je osvojila prvo mesto na svetskom takmičenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓔𝓵𝓮𝓬𝓽𝓻𝓪 𝓔𝓵𝓲𝓽𝓮 💎 (@electra.elite)

Da je Elektra samouverena u nastavak svoje muzičke karijere, govori činjenica da je njeno svako dosadašnje gostovanje u srpskim emisijama dostiglo visoki rezultat gledanosti i pozitivne kritike gledalaca.

Sta da kažem. Idemo dalje i nastavljamo tamo gde smo stali! Kao što kaže moja nova pesma "Da se gazimo". To sam ja. Od ovog projekta očekujem previše jer je uloženo dosta vremena, rada i truda. Nije lako ni mojim saradnica raditi sa mnom, treba me istrpeti (smeh). Navikla sam na švajcarski sistem i mora sve biti perfektno, kako u životu, tako i u poslu. Ponosna sam na svoj dosadašnji uspeh, a još više na pozitivne komentare ljudi, pogotovo onih koji su imali predrasude o osobama kao što sam ja - rekla je Eleltra Elite za medije.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar