/slikaFoto: Printscreen/Instagram
Estrada

NIKADA VIĐENA FOTKA SEVERINE KOJIĆ! CEO SPLIT SE DIGAO NA NOGE, A TEK DA VIDITE REAKCIJU NARODA!

Obeležila dan grada.


Kao i ostali Splićani, i pevačica Severina Kojić (49) danas slavi. Naime, Dan grada Splita bio je posebna prilika za fotografisanje u njenom rodnom gradu, što je privuklo pažnju njenih sledbenika i u rekordnom roku zaradilo više od 13.000 lajkova.

„’ Kao zvona svetog Duje, neka cela zemlja čuje nebesko pismo vašeg naroda, moj Split ... ’Dobrodošao u Sudamju“, napisala je Severina.

Fanovi su oduševljeni njenim puštanjem pred zvona sv. Duje, a pevačica koja je nedavno proslavila 49. rođendan zaređali su se još neke putem Instagram priča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina se na svoj rođendan pojavila i na naslovnici krimi-romana Luciano Secchi ‘U ime mafije’, poznatijeg pod pseudonimom Mak Bunker. - Fotografije koje krase knjigu napravila je za nekoliko dana, sa ekipom na kojoj trenutno radi na novom albumu.

- Detektiv sa kapom je moj ton majstor Domagoj Perišić, a sedeći zločinac kompozitor i producent Filip Miletić. Kako su samo njih dvoje bili uzbuđeni ... A ja sam sanjao u žutoj suknji na koricama knjige Maksa Bunkera i pucao iz dečjeg srca. Hvala ti majko što si me rodila. Zahvaljujući izdavačkoj kući „Sandorf“. Hvala Mak Bunker, hvala ti Broj 1, hvala ti što si ulepšao naše detinjstvo, ovo je velika radost i čast za mene ... Jer je tvoje ime urezano zlatnim slovima u dnevnik mog detinjstva - rekla je Severina i dodala:

“Ovo mi je najlepši poklon za rođendan, posle crteža mog sina”.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar