/slikaFoto: Nemanja Nikolić, EPA/Yoan Valat
Ostalo

KO JE BOŽANA ČIJI SE OTAC UBIO KAD JE SAZNAO DA MU JE ĆERKA PROSTITUTKA!?

O lepoj Plejboj zečici Božani Vujinović iz Bosne pre desetak godina brujao je ceo region, nakon što se njen otac Božo Vujinović ubio kada je navodno saznao da mu je ćerka prostitutka.


Božana je od ranije dobro poznata javnosti, pre svega zbog romanse sa Acom Lukasom. Par je bio otvorenoj ljubavi, a u medijima su svojevremeno osvanule i njihove zajedničke fotke. Ipak, romansa sa pevačem nije dugo potrajala.

Sa Nejmarom su je spajali zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

Najveći skandal izbio je kada je osvanula vest da je Božana sa još jednom devojkom navodno uhapšena u jednom hotelu u Bečićima gde su uhvaćene sa šest turskih državljanina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bozanstvena 🐍 (@bozanstvena___)

"One su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi".

Božana Vujinović je starleta poreklom iz Banjaluke, koja se slikala za muške časopise, ali bila i u centru nekoliko skandala. Božana (26) je 2014. godine hapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, pronađeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bozanstvena 🐍 (@bozanstvena___)

Izvor: Kurir.rs

Komentari

Ostavite komentar