/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Zanimljivosti

FUDBALERU SU UHAPSILI MAJKU ZBOG KRIVIČNOG DELA: Supruga i on imali PROBLEME!

Naime, kako je Jovana navela, u njenoj zgradi, u stanu do njenog, komšije su imale prilično bučne intimne odnose, tako da ih je cela zgrada čula.


Majka bivšeg fudbalera FK Crvena Zvezda Filipa Đorđevića, prema nezvaničnim informacijama uhapšena je zajedno sa još četiri osobe zbog, kako se navodi, sumnje da je u saučesništvu izvršila krivična dela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica. Inače fudbaler Filip Đorđević često je u žiži medijske pažnje i zbog svoje supruge, manekenke Jovane Đorđević, a o njihom braku se često piše u medijima.

Jovana je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a na svom Tviter nalogu je svojevremeno ispričala kakav su suprug i ona imali problem u Italiji.

Naime, kako je navela, u njenoj zgradi, u stanu do njenog, komšije su imale prilično bučne intimne odnose, tako da ih je cela zgrada čula.

Stan do nas, komšija koji dolazi sa vremena na vreme sa svojom devojkom koja je toliko glasna tokom intimnih odnosa da cela zgrada odzvanja. Inače, stanari u zgradi su uglavnom stariji ljudi i imam neki utisak da misle da smo to mi, pošto su počeli veoma čudno da me gledaju u poslednje vreme - napisala je Jovana, pa dodala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙹𝚘𝚟𝚊𝚗𝚊 𝙳𝚓𝚘𝚛𝚍𝚓𝚎𝚟𝚒𝚌 (@callmelolita)

Tačnije, jedna baba mi je pre neki dan očitala bukvicu, jer sam sišla po paket od kurira i zaboravila da ponesem ključ, pa sam morala da zvonim svima da mi bilo ko otvori (suprug je bio u nabavci), a ranije je uvek bila veoma ljubazna - požalila se svojim pratiocima.

Inače, za njihov brak može se reči da je turbulentan, Đorđevićeva je jednom prilikom podelila video na kojem je muž plaši.

Lepa Jovana objavila je snimak a na kojem on nosi sirovu ribu kroz stan i onda je uplaši njom.

— Haos u stanu je posledica selidbe, odmah da se zna — napisala je manekenka.

- Malo je poznato da mi suprug skoro svakodnevno ovakvim glupostima skrati život bar nekoliko sati, a još manje poznato da kad sam uplašena vičem NJAAAA - dodala je ona tada.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar