/slikaFoto: Profimedia
Zanimljivosti

LEPA SRPKINJA JE BILA MIS UNIVERZUMA, POBEGLA OD RATA BEZ IGDE IČEGA

Početkom ove godine Monika Radulović bila je bivša mis Univerzuma.


Početkom ove godine Monika Radulović, bivša mis Univerzuma, rodila je svoje prvo dete, a ona i njen suprug sinu su dali ime Luka, koje ih podseća na korene, s obzirom da su oboje poreklom sa naših prostora.

Uprkos tome što je od porođaja prošlo samo šest meseci, ova lepotica izgleda neverovatno dobro i već je dovela liniju u red.

Slavna 30-godišnjakinja često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa sinčićem, a vidi se da joj majčinstvo i te kako prija - nikada nije izgledala bolje! Monika zaista blista od sreće, kao i njen muž Alesandro Ljubičić, a gotovo da nema slike na kojoj njihovo lice ne krasi ogroman osmeh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

Par je razmenio bračne zavete u martu 2018, a pre toga su bili četiri godine u ljubavi.

Inače, atraktivna brineta je rođena u Bosni i Hercegovini, a u Australiju, gde i danas živi, stigla je kao 4-godišnja devojčica u vihoru rata na našim prostorima. Roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje - diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua "Survivor".

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama - na Instagramu je prati gotovo 115 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

 

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar