/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Estrada

TIJANA DAPČEVIĆ SKROZ PROMENILA SEBE: Smršala 45 kilograma, nabacila trbušnjake i nikada uži struk!

Skinula 45 kilograma, sad je druga osoba, a nedavno je otkrila i kako je uspela sve to.


Pevačica Tijana Dapčević objavila je na Instagramu svoju fotografiju i pokazala zategnuto telo, novu frizuru i izazvala pohvale na račun izgleda.

Tijana je, naime, prvo pokazala novu frizuru, dugu plavu kosu vezanu u rep, ali i trbušnjake i uzak struk.

Pevačica je bila na dijeti kojom je uspela da skine višak kilograma, zbog čega su joj pratioci pisali "da je otišla u minus koliko je smršala", ali i da izgleda nikad bolje.

Inače, Tijana je ranije pričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma i pred porođaj imala čak 115 kilograma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic)

"Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta.

Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo", rekla je pevačica tada za domaće medije i otkrila da dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je Tijana.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar