/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Estrada

SLIKA JOVANE TIPŠIN IZ MLAĐIH DANA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA

Jovanina slika je podsetnik na mnoge dame naše javnosti koje svoj fizički izgled pre nego što su postale popularne kriju kao zmija noge. Da li biste je prepoznali.


Pevačice sa domaće estrade neumorno se utrkuju koja od njih će da izgleda bolje, a mnoge su od početka svoje karijere drastično promenile izgled.

Naime, Jovana Tipšin pojavila se na domaćoj muzičkoj sceni devedesetih godina, a odmah se izdvojila baladama koje su našle put do srca publike.

Na interneru se pojavila slika pevačice iz mladosti, na kojoj ona izgleda mnogo drugačije nego danas. U nastavku teksta i sami zaklučite da li se Jovana mnogo promenila od početka svoje muzičke karijere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pravo_vip_lice

Podsetimo, Popularna pevačica rođena je u Beogradu 1976.godine. Početak njene karijere su obeležili hitovi “Burma od zlata” , “Sve tuđe suze” a onda je usledio hit “Ne zaboravi me” , iako Jovana pored svog raskošnog glasa pleni svojim izgledom, na ovim fotografijama možete pogledati kako je izgledala pre svih estetskih korekcija :

Jovanina slika je podsetnik na mnoge dame naše javnosti koje svoj fizički izgled pre nego što su postale popularne kriju kao zmija noge. Da li biste je prepoznali?

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar