/slikaFoto: Profimedia
Zanimljivosti

NADROGIRANA JE SNIMALA ČUVENI EKSPLICITAN KUĆNI VIDEO! KIM KARDAŠIJAN KONAČNO OTVORILA DUŠU

Rijaliti zvezda rastala se od repera Kanje Vesta sa kojim je bila u braku od 2014. godine.


Starleta Kim Kardašijan (40) istakla je da uspeh rijalitija "U korak sa Kardašijanima" ne bi bio toliki da 2007. godine da nekoliko meseci pre početka šoua u javnost nije pušten, sada već čuveni snimak.

Glavni akteri po*no videa su Kim i tadašnji dečko Vili Norvud, zvani Rej Džej.

Slavne sestre i njihova majka gostovale su kod Endija Koena i prisećale se ključnih trenutaka tokom višegodišnjeg snimanja emisije. Osim što smatra da šou ne bi bio jednako uspešan bez pornića koji je "procurio" u javnost (i dalje postoje teorije da je to učinila Kimina majka Kris Džener), Kim je rekla da će reći deci o tom porni*u ako je ikad budu pitali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

To je nešto sa čime moram naučiti da živim u životu. Sve se događa sa razlogom i naučila sam lekciju posle tog skandala - ispričala je Kardašijanka dodavši kako često zaželi da u životu može "da obriše" glupe stvari koje je uradila. Kim i Rej Džej snimak su napravili kako bi proslavili Kimin 23. rođendan, a objavljen je pet godina kasnije.

Pre tri godine u rijalitiju je priznala da je bila drogirana kad je snimila pornić.

Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni po*no film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se vilica trese - rekla je.

Rijaliti zvezda rastala se od repera Kanje Vesta (44) sa kojim je bila u braku od 2014. godine. U braku su dobili četvoro dece; dvoje je rodila Kim, a dvoje surogat majka.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar