/slikaFoto: ATA images
Estrada

PRE NEGO ŠTO JE POSTAO USPEŠAN PEVAČ, HARIS JE KOPAO KANALE!

Pevač se u mladosti dugo dvoumio oko toga da li da se bavi muzikom ili sportom.


Proslavljeni pevač Haris Džinović danas je jedan od najuspešnijih pevača na našoj javnoj sceni, međutim, nije uvek bilo tako. Džinović je otkrio za 24sedam šta je sve radio u životu da bi preživeo.

Pre nego što je počeo profesionalno da se bavi pevanjem, Haris je čak kopao i kanale:

Imao sam 16 godina kada sam počeo da zarađujem. Tada sam svirao u jednom folklornom društvu i za to primao platu. Ali sam se istovremeno bavio raznim drugim poslovima. Čistio sa, kopao kanale, ma svašta sam radio u životu. Čak sam prodavao i novogodišnje čestitke. Kupovao sam ih u Italiji i onda ih ovde preprodavao - ispričao je Džinović koji tvrdi da mu je taj period ostao u lepom sećanju:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Džinović (@harisdzinovic_official)

- Bilo je tu lepih para. Od tih poslova sam skupljao novac za skijanje.

Pevač se u mladosti dugo dvoumio oko toga da li da se bavi muzikom ili sportom.

- Talenat je presudio da se fokusiram na muziku. Govorili su mi da treba da se posvetim pevanju, ali ja sam tada više voleo fudbal. I on me je nekoliko godina odvlačio od pevanja. Međutim, vratio sam se muzici jer nisam bio dovoljno talentovan da bih postao uspešan fudbaler. Nisam bio predodređen za to. odlučio sam se za ono što mi je lakše i veći merak, a donosi mi sigurniju budućnost i veću zaradu- kaže Haris.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar