/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Estrada

Ljupka Stević nakon pljačke: "Nije mi do života, bolje da su mene odneli"

Pjevačica Ljupka Stević očajna je nakon što joj je stan u Beogradu opljačkan dok je ona u tom trenutku bila u Crnoj Gori, gdje je imala zakazan nastup.


Ljupka je istakla da joj nakon pljačke nije do života i da su joj iz stana odnijeli sve što je imala.

"Sve je na policiji, neka rade ljudi! Sve su mi odneli, bolje da su mene odneli nego što su mi sve pokupili, ja bih se nekako i spasila... Moram da okrenem na šalu, nije mi do života, a kamoli da pričam. To je bilo juče, nemam nikakvih informacija", rekla je Ljupka za Telegraf Jetset.

Pjevačici je stan, prije ovog, već dva puta opljačkan, a još uvijek se ne zna ko je to uradio, pa se ona nada će ovog, trećeg puta, nadležni pronaći krivca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic)

"Daj Bože da pronađu ko je, prethodna dva puta nisu imali pojma, ako u mom naselju ne mogu da nađu, onda... Značilo bi mi da saznam ko je, ne mora ništa da mi se vraća, samo da saznam ko j", ispričala je pjevačica.

Pitali su Ljupku da li je nakon pljačke kontaktirala bivšeg dečka, generala Dragišu Simića, kako bi joj pomogao, na šta nam je ona odgovorila:

"Ne spominji mi to, to je završena priča. Nema prostora da se spominje njegovo ime u ovoj priči, država je tu, policja je tu, rade svoj posao".

Podsjetimo, prema nezvaničnim informacijama, provalnik je u stan navodno ušao kroz prozor koji je prethodno razvalio. Iz stana je odnesen zlatan nakit, kao i suma od oko 10.000 evra.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar