/slikaFoto: Tamara Trajković
Estrada

VERA MATOVIĆ OTVORILA DUŠU: Niko joj nije čestitao na hitu 'MIKI MILANE'!

Pevačica kaže da se borila sa krokodilima.


Pevačica Vera Matović osvrnula se na pola veka uspešne karijere i istakla da nije uvek imala podršku kolega. Kako je navela, najviše su je bolele sujeta i ljubomora koje je osetila na svojoj koži.

– Borila sam se s krokodilima jer sam mnogima smetala, međutim kada su shvatili ko je Vera Matović, onda su se pomirili sa sudbinom i prešli su na moju stranu – rekla je Vera i dodala:

U tom periodu sam imala dosta neprospavanih noći, mnogo sam plakala, ali uspela sam da se izborim, da tu nepravdu bacim pod noge, dignem glavu i krenem napred, i zato sam tolike godine na estradi. Uvek mi je bio bitan sud publike i gledala sam šta ona kaže, a ne oni kojima ja smetam – otkrila je Matovićeva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Radojević (@aradojevic97)

Pevačica se uprkos tome trudi da održava dobre odnose i naglašava da se uvek pristojno javi i pozdravi čak i sa kolegama koje su je razočarale.

– Jave mi se, i ja njima se javim. Ne postoji osoba s kojom ja nisam u dobrim odnosima, oni ne znaju da li sam ja ljuta ili ne, oni ne razmišljaju na taj način da su me možda povredili, ali ja sam to osetila – objasnila je pevačica i otkrila da joj niko nije čestitao na uspehu pesme „Miki, Milane“:

– Mnoge kolege se nisu setile da me pozovu zbog uspeha pesme „Miki, Milane“. Samo mi je čestitala Merima Njegomir – priznala je Vera.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar